Vijftigenmeer

Het leven van een mens is wat zijn gedachten ervan maken

Moederdagactie van de winkeliersverening Martenshoek in Hoogezand

Moederdag 2018. Ik heb een prijs gewonnen. Je houdt het niet voor mogelijk, want ik heb nog nooit een prijs gewonnen. Daarom was ik misschien des te aangenamer verrast zaterdagmiddag toen ik het telefoontje kreeg van de echtgenote van Jos Veerkamp (Mannenmode).

Moederdagactie

Op internet werd de actie als volgt omschreven:
wima logo hoogezandHOOGEZANDWinkeliers in Winkelcentrum Martenshoek (WiMa) hebben een speciale actie voor Moederdag. Wie in de periode 2 tot en met 9 mei iets koopt bij een van de deelnemende winkeliers, kan bij deze winkeliers een bon invullen én inleveren. Met deze bon maakt de klant vervolgens kans op een Moederdag ontbijt.
Op Moederdag worden in totaal vier moeders verblijd met een uitgebreid ontbijt én een cadeaubon van 50 euro, te besteden bij een van de WiMa-winkeliers. De ontbijtjes worden door de winkeliers bezorgd.

Prijswinnaar

moederdag prijs broodjes Laat ik nu één van die moeders zijn. Toevallig had ik deze week (regelmatig) twee overhemden bij Veerkamp gekocht voor manlief. Mijn favoriete winkel voor mannenmode. Dat ik mijn portemonnee was vergeten omdat ik mijn ID bewijs bij de hand hield tijdens een gesprek met het UWV die bewuste ochtend vorige week, maakte nu allemaal niet meer uit. Jos bleef rustig en gaf me terloops nog wat mode-tips voor P. Of ik mee wilde doen aan een prijsvraag? Ik vond het prima want ik won toch nooit iets.  Kaartje ingevuld met mijn gegevens en netjes afgegeven.

Wekker

veerkamp hoogezand winkelDus op deze zondagochtend de wekker gezet. Grote uitzondering, want wij houden niet van de wekker. Helemaal niet op zondagochtend. Gisteravond genoten van het songfestival onder het genot van een stevige BBQ bij lieve vrienden. Genotsmomentjes. Behalve de slechte notering van Waylon. Niet verdiend. Wij hadden hem op de 1e plek gezet.
Vandaag is een bijzondere dag. Het is moederdag. We gaan samen genieten van het ons voorgezette ontbijt. Nog meer genotsmomentjes. De ontvangen cadeaubon wordt binnenkort verzilverd natuurlijk.

Ontbijt aan de deur

moederdag prijs wimaLater in de ochtend gaan we op bezoek bij mijn schoonvader. Die ligt al een paar weken in het ziekenhuis (UMCG) en het wordt er qua lichamelijke en geestelijke gesteldheid niet beter op. Veel zorg na twee ingrijpende en zware operaties. Daarna vervolgen we de route langs onze moeders in Roden en resp. Hoogezand.
Beter dan op deze manier kunnen we deze zondag dus niet beginnen. Vrolijke gezichten en een heerlijk ontbijt. Ik houd altijd wel van eten, dus mij doe je hier een ultiem plezier mee.
Dank jullie wel! WIMA Martenshoek; Jos (mannenmode) Veerkamp.

5 reacties

  1. Wat leuk! Ik ben dol op ontbijten dus vind het een geweldige prijs!

  2. WIMA is waarschijnlijk een Vereniging. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2019 Vijftigenmeer

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑