Vijftigenmeer

Let een beetje op elkaar ...

Vrolijk kerstfeest 2016

Kerstfeest is een liefdevol samenzijn met de mensen waar je van houdt. Bijna ongrijpbaar. Kerst brengt licht in ons leven. Kaarsjes aan en lekker eten op tafel. Samen en vooral niet alleen. Heb respect voor elkaar en accepteer dat niet iedereen hetzelfde is.

Lieve lezers en lezeressen,

kerstfeest

kerstfeestAlvast een vrolijk kerstfeest zo op deze kerstavond eind 2016. Ik ben er helemaal klaar voor. Gisteravond genoten van Bert Visscher in de Stadsschouwburg in Groningen. ‘Zelden zoiets gezien’. Gewoon lachen om helemaal niets. Bert was weer als vanouds. Pijn in de buik, kramp in de kaken van het lachen en een staande ovatie.

Onthoud dat niet (of net) helemaal perfect ook perfect is. Maak er een genotsmomentje van de komende dagen. Laat alle stress los en geniet van al het positiefs.  Omarm het leven en geef jezelf gewoon een schouderklopje.
Mocht je uiteindelijk toch niet weten waar je het met je schoonmoeder en niet favoriete schoonzus over moet hebben, kijk dan morgenvroeg op mijn blog.

kerstballen

8 reacties

 1. He Herma,
  Ik ben er ook helemaal klaar voor! De wildstoof staat op het vuur, de peertjes zijn prachtig rood, de kittige kleine spruitjes staan geschild klaar. Ik heb zelfs sinaasappels leuk bestoken met kruidnagels en er staat een geurend kerstboeketje in het toilet.
  Intussen ben ik vrienden en vriendinnen bijzondere boodschappen aan het sturen, want dat is toch de echte kerst, nietwaar?
  Ook voor jullie hele mooie warme kerst, we zien jullie graag weer in 2017! Liefss, Elise

 2. ik ga zeker even kijken 🙂 Leuk blog trouwens, je schrijft erg leuk. Fijne feestdagen!

 3. Ook de beste wensen:
  https://ximaar.wordpress.com/seizoensreflectie/

  Zelf niet die Harrie van Merwijk en Jeroen Jekkers gekeken. Ook aardig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2020 Vijftigenmeer

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑